Modellen

Wandmodel
wandmodelHet meest eenvoudige systeem is het wandsysteem waarbij de binnenunit wordt bevestigd aan de muur. De binnenunit zuigt de lucht in de ruimte op en blaast de lucht gekoeld weer uit. De temperatuur en de luchthoeveel- heid kunnen naar wens ingesteld worden. Door hun compacte en eigentijdse vormgeving zijn wandsystemen zeer geschikt voor kleinere ruimtes zoals slaapkamers, werkkamers, kleine kantoorruimten en praktijkruimten.

 

Vloermodel
vloermodelDeze lichte en compacte modellen worden laag aan de wand gemonteerd, staande op een vloer. Het vloersysteem is uitermate geschikt voor toepassingen in kleine tot middelgrote ruimtes. Door het strakke, slanke uiterlijk past dit model in vrijwel elk interieur.

 

Plafondsystemen
plafondmodelHet plafondmodel wordt strak tegen het plafond gemonteerd en bieden met name in ruimtes zonder verlaagd plafond uitkomst. Bouwkundige aanpassingen zijn niet nodig. Het model heeft een strakke, moderne vormgeving en is ruimtebesparend zodat er meer plaats is voor meubels en decoratie op de vloer en aan de wand.

 

Cassettemodel
cassettemodelDit model wordt gedeeltelijk in een verlaagd plafond ingebouwd en zo grotendeels in het plafond geïntegreerd. Alleen het uitblaasrooster blijft zichtbaar. De lucht wordt in verschillende richtingen geblazen, waardoor het gelijkmatig over de ruimte verdeeld wordt. Het cassettemodel is met name voor grotere ruimtes, zoals kantoren, restaurants en winkels de perfecte oplossing.

 

 

Kanaalmodel
kanaalmodelHet kanaalmodel wordt volledig in het plafond gemonteerd. Alleen de aanzuig- en uitblaasroosters zijn zichtbaar. Door toepassing van meerdere uitblaasroosters wordt de lucht zeer gelijkmatig verdeeld over de ruimte. Dit model werkt heel stil en de luchtcirculatie is optimaal. Het wordt gebruikt voor grotere ruimtes, zoals kantoren, winkels en horecagelegenheden. 

 

STORING?
T (026) 472 05 38

Contact

stekstempel1e Laurenskamp 4
6842 AM Arnhem
T (026) 472 05 38
M (06) 551 645 60
F (026) 472 05 39
KvK 09141487